top of page
About
Schermafbeelding 2023-12-02 om 18.54.05.png

Ontmoet Tiki blou

Een professioneel familie gerund mini resort

Over ons.png

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn Norbert, Leonie, Justin & Floor. Vader, moeder, zoon en schoondochter. En in 2023 hebben we dit complex aan de Basorapreturweg aangeschaft. Het zag er toen der tijd nog niet zo uit. Na maanden van verbouwen door Norbert en Justin zelf, hebben we het uiteindelijk weten te transformeren naar wat nu Tiki Blou is. 

Zowel van binnen als buiten is alles vernieuwd. Denk aan nieuwe keukens, badkamers en een compleet nieuwe inrichting. Ook de buiten hebben we flink uitgepakt. Het hele pand heeft een schilderbeurt gehad, door de hele tuin staan nu tropische planten en we hebben bovendien zelf het zwembad gebouwd. 

Klussen met dit weer is pittig maar ook heel belonend.

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn Norbert, Leonie, Justin & Floor. Vader, moeder, zoon en schoondochter. En in 2023 hebben we dit complex aan de Basorapreturweg aangeschaft. Het zag er toen der tijd nog niet zo uit. Na maanden van verbouwen door Norbert en Justin zelf, hebben we het uiteindelijk weten te transformeren naar wat nu Tiki Blou is. Zowel van binnen als buiten is alles vernieuwd. Denk aan nieuwe keukens, badkamers en een compleet nieuwe inrichting. Ook de buiten hebben we flink uitgepakt. Het hele pand heeft een schilderbeurt gehad, door de hele tuin staan nu tropische planten en we hebben bovendien zelf het zwembad gebouwd. 

4F0032F0-9F4D-47EC-83F3-BE80A6EED18D_1_105_c.jpeg
bottom of page